• Kedvezménnyel
  • Új
13.56 mhz-es UID Változékony IC Kártya Modul 1k kártya méretű Írható 0 nulla HF ISO14443A
zoom_in

13.56 mhz-es UID Változékony IC Kártya Modul 1k kártya méretű Írható 0 nulla HF ISO14443A

HUF 238.00 270.00

Összeg
check A megrendeléshez hozzáférhető formában

Szeretettel adok eleget megoldás. remélem, megérted.56 mhz-es UID Változékony IC Kártya Modul 1k kártya méretű Írható 0 nulla HF ISO14443 A
UID kártya 0 ágazat 0 blokk felül lehetne vizsgálni, vagy rewriten több ezer alkalommal. Hagyjuk POZITÍV VISSZAJELZÉST, amint a vatera piacterén lehetővé teszi számunkra, hogy hagyjon visszajelzést. Ezek a vádak vannak a vevők? a felelősséget Meg kell, hogy ellenőrizze, hogy ez a vámhivatal, hogy megtudja mik ezek a további költségek a felvásárlást megelőzően, Mielőtt aláírná a csomagot, kérjük, ellenőrizze, hogy a termék a szállítás során megsérült-e, valamint hogy a termék van.
Jellemzők :
1. Akkor figyelembe kell venni a fogadó a megfelelő terméket, amíg aláírta a csomagot Visszatérítés &Vissza : Mi a legjobb, hogy szolgálja a minden ügyfél a legjobb, amit lehet.Változás 0 ágazat 0 blokk saját vagy folyamatos UID sorozatszám
3.kompatibilis ISO14443 A S50/S70
2. a kártya az alapértelmezett jelszó 12 F,FFFFFFFFFFFF. Tranzit idő eltérhet, különösen az ünnepek alatt.) ha a kifizetést, vagy küldjön üzenetet nekünk. Egy Év Garancia a szállítás időpontja Fizetés : elfogadjuk, bankkártyás fizetés, Banki Átutalás, illetve más Fizetési hogy a vatera piacterén támogatást. Ha ezt az elemet a birtokában lévő több, mint 14 nap, úgy vélik, használt, mi pedig nem kérdés, hogy a visszatérítési vagy csere.
15-22 munkanapon belül
India, Németország,Izrael,Spanyolország, stb.
12-20 munkanapon belül
Kanada,Új-Zéland,stb. Kérjük, lépjen velünk kapcsolatba a 14 nap. Mi visszatérítjük önnek kézhezvételét követően az elem eredeti állapotát, valamint a csomagolás minden alkatrészeket, tartozékokat tartalmazza.
lehet, hogy akár 6-8 hét miatt szigorú Egyéni Ellenőrzés Legfontosabb feladata : a vám, adók, díjak nem szerepelnek a tétel árát, illetve a szállítási díjat. Mi a pálya, hogy a szállítmány vissza, amilyen hamar csak lehet, egy válasz. Ha szereted a tétel, melegen várható az öt csillag visszajelzés. 14 napon belül vissza napjától érkezett. Eredeti csomagolás, tartozékok a gyártó által. Fizetési kell kapnia belül 19 napos aukció záró Kérjük, sorolja fel a különleges kéréseit (színes, csomagok, értéke, nyilatkozat, stb.
GARANCIA & GARANCIA : 100% teljes mértékben ellenőrzött, QC telt el a gyárat. Keményebben fogunk dolgozni, hogy adjak egy lehetőség szolgáltatás. Mi a hajó, hogy Világszerte, a Kb Szállítási Idő említett, mint az alábbi :
Elem
Kb. szállítási&átadja a Hajó, hogy Világszerte, Kivéve APO/FPO csak a hajó, hogy a megerősített megrendelés a címeket. Ha nem kapta meg a küldeményt számított 30 napon belül küldjük ki, akkor kérjük lépjen velünk kapcsolatba. Szállítási idő
UPS,DHL,FEDEX,A TNT
2-5 munkanap
EMS
5-8 munkanap
China Post Légiposta
Usa, egyesült KIRÁLYSÁG, AU, Szingapúr,stb. Összes visszaküldött elemeket kell az eredeti csomagolásban kell megadni a szállítás nyomon követési számot, az a visszaküldés okát, valamint a vatera piacterén ID. Mivel a visszajelzés nagyon fontos számunkra, vagyunk tisztelettel meghívja önt, hogy hagyja el a pozitív visszajelzés számunkra, nagyon szépen köszönöm!
.

Modell Száma:
UID-M
Márka Név:
Jedrek

Vevő választása..