• Új
USB-Watchdog a Számítógép Automatikus Újraindítása Kék Képernyő a Bányászati Játék Szerver BTC Bányász-Bitcon Bányász Bányász
zoom_in

USB-Watchdog a Számítógép Automatikus Újraindítása Kék Képernyő a Bányászati Játék Szerver BTC Bányász-Bitcon

HUF 1009.80

Összeg
check A megrendeléshez hozzáférhető formában

) Kábel hossza : 0,5 m/1. Telepítse a illesztőprogramban, Mielőtt telepíti vezető kérjük, ne csatlakoztassa az USB-watchdog a számítógépen kattintson duplán a "Watchdog Sofőr. Nyitva USB Watch Dog V6. Alaplapok csak egy Típus-USB interfész. Köszönöm! Hogyan kell használni? 1. Várjon, amíg a számítógép befejezi az automatikus recognization a watchdog modul. Watchdog szoftver fut, a vezérlő panelen lévő LED felvillan egyszer 1 alkalommal, majd csatlakoztassa az USB-Watchdog Kábel az alaplap Reset pin-kódot.Átmenet : 1 cm=10 mm=0. Konfigurálja USB Watchdog Monitor Szoftver konfiguráció.exe konfigurálásához, mint a szükség. Ez azt jelenti, hogy a számítógép zuhant le, Amikor a vezérlő panel LED sokáig világos van. exe", kattintson a "Telepítés", várva, hogy a telepítés befejeződött.
USB-Watchdog a Számítógép Automatikus Újraindítása Kék Képernyő a Bányászati Játék Szerver BTC BányászBitcon Bányász Bányász
Körülbelül Leírás :
Referencia Cím : USB Watchdog Kártya, Számítógép Felügyelet nélküli, Automatikus Újraindítás Kék Képernyő a Bányászati Játék Szerver BTC Bányász Bevezetés : Ez a termék úgy tervezték, hogy automatikusan újrainduljon, számítógépek, amikor a kék képernyő baleset fordul elő, különösen jól használható a bányászat, a szerverek, a játékosok, monitoring rendszerek, stb. Ne csatlakoztasson kábelt az alaplap reset pin átmenetileg, mert alapértelmezett időtúllépési idő 3 perc, ha a meghajtó részlet még nem fejezte be a 3 percen belül, az USB-Watchdog küldhet egy újraindítás jel-rendszer. Műszaki adatok Elem-Típus : USB Watchdog Anyaga : Műanyag + Fém Méret : 5. Alkalmazható a különböző számítógép alaplapok. Jobb, mint a semmilyen szoftver változat.
Kapsz :
1 x Watchdog Ellenőrző Testület
1 x Reset Vezérlő Kábel
1 x Monitor Szoftver( Tipp : kérem hagyja el az e-mail címet, küldünk a Monitor Szoftver & Illesztőprogram a fájlokat az e-mail.8 Funkció : Dupla Relé Változat : Meghatározott Program Monitoring Tervezett Újraindítás Honlap Megfigyelés Videó Kártya Ellenőrzése Fut Napló Lekérdezés Támogatják a Kényszerített kikapcsolás Indítsa újra Támogatás Csatlakoztassa villamosenergia-Automatikus Indítása Megjegyzés : 1.Mivel a különbség a különböző monitorok, a kép nem tükrözi a tényleges színe a elemet. A Desktop szoftver, Ez is pontos figyelemmel kíséri a program, mint a szükség. Legújabb monitoring asztali szoftver verzió : USBWatch Dog V6-os. Köszönöm! )
Kérjük, ellenőrizze a képeket a részletekért.Kérem, engedje meg, 0-1cm hiba miatt kézi mérés. Telepíteni kell a sofőrnek, hogy kompatibilis a különböző alaplapok. pls, hogy biztos nem bánja, mielőtt ajánlatot. Csatlakoztassa Watchdog, hogy a számítógép USB-portjához. Használja a windows x86/x64 rendszer. Megjegyzés : Néhány víruskereső szoftver megakadályozhatja, hogy a program fut, kérjük, kattintson a "lehetővé teszi". Javasoljuk, hogy indítsa újra a USBWatchdog szoftver után megváltozott beállítani. tartalmazza winxp, win7, win8, win10 stb.Beállíthatja, mint a szükség. Csatlakoztassa Watchdog, hogy a számítógép USB-portjához. Újraindítás timeout idő 10-1270 másodperc.

Kábel hossza:
Egyik sem
Márka Név:
h1111z
Típus:
Csatlakozók
Modell Száma:
AC3240
Termék Állapota:
Raktáron
Csomag:
Igen
Termék Típus:
Type-A Watchdog For 32 / 64 Windows System
A termék használata:
Use For Windows (XP~Win10, 32 bit & 64 bit)
Használat:
számítógép
Termék neve:
USB Watchdog Card
Funkció:
Unattended Automatic Restart Blue Screen and Server
100% - os Támogatás:
Mining BTC Miner
funkció 1:
Watchdog
A funkció 2:
USB Watchdog
3 funkció:
WatchDog Bányászati
4 funkció:
watchdog usb

Vevő választása..