• Kedvezménnyel
  • Új
magas minőségű Magnolia 6db/sok-13*22cmembroidery foltok a ruhát,parches bordados varrás, hímzés foltok ruházat
zoom_in

magas minőségű Magnolia 6db/sok-13*22cmembroidery foltok a ruhát,parches bordados varrás, hímzés foltok ruházat

HUF 3972.00 4317.30

Összeg
check A megrendeléshez hozzáférhető formában


Funkció : virág design 13*22cm Szállítási 6db/sok
Fizetési elfogadjuk a Letéti. Akkor kérjük lépjen velünk kapcsolatba további információért, hogyan kell fizetni, illetve bármilyen kérdéssel kapcsolatban fizetés.
Szállítás nem Vagyunk felelősek kézbesíthetetlen címét. Fenntartjuk a jogot, hogy a díjat, a szállítási díjat újra visszatért elemek miatt rossz a cím. Termék által küldött 24-48 óra után a tiszta fizetési (kivéve a hétvégén & holiday). Érkezés ideje :
1. Air Mail : 15-30 nap
2. EMS : 5-10 nap Esetenként előfordulhat, hogy a késedelem miatt a helyi Ügyfél engedélye. Ha nem tétel 30 nap után, akkor kérjük lépjen velünk kapcsolatba megoldani. Nem ajánlunk össze szállítás. Nem vagyunk felelősek vámot vagy adót az országot.
Vissza 1 Év Garancia, Ajánlatot bizalommal! Az összes elem 100% - ban Új. Az összes elem tesztelték, mielőtt központ. Tudjuk cserélni az elemet követő 30 napon belül beérkezett, ha hibás. Vissza elem kell az összes eredeti csomagolás, tartozékok jóváhagyásával Visszatérési Kód. Vevő felelős a visszatérés a szállítási költséget. Mi lesz a felelős a postaköltség a váltás. Térítjük vissza beérkezését követően hogy a visszaküldött tételt. Lehet, hogy akár 3 munkanapon belül, hogy a folyamat a visszatérés után megkapjuk a terméket.
Mások az ÖSSZES ELEM lesz tele, Anélkül, hogy a kiskereskedelmi doboz. Arra törekszünk, hogy keresni 100% - ig tökéletes "Öt Csillagos" pontszámok meg. A csillag-pontszámok nagyon fontos nekünk. Ha a tranzakció nem felelt meg az elvárásoknak. KÉRJÜK, tudassa VELÜNK, PEDIG megadja NEKÜNK A LEHETŐSÉGET, HOGY a DOLGOK, mielőtt visszajelzés.

Használat:
Ruházat/Kellékek
Anyag:
Selyem
Mintázat Típusa:
Virágos
Stílus:
Hagyományos Kínai
Hímzés Módszer:
Átlapolt Hímzés
Keret:
No
Vászon Csomagolási Módszer:
----
Külső Csomagolás:
----------

Vevő választása..