• Kedvezménnyel
  • Új
Kézimunka a hímzés DIY francia DMC-Magas Minőség - Számolt keresztszemes Készletek 14 ct Olaj festmény, Art Deco Lady 2
zoom_in

Kézimunka a hímzés DIY francia DMC-Magas Minőség - Számolt keresztszemes Készletek 14 ct Olaj festmény, Art

HUF 15050.00 18813.60

Összeg
check A megrendeléshez hozzáférhető formában

A vevő meg kell próbálnia, hogy a fájl igény a logisztikai cég, hogy visszaszerezze a költség, kár vagy veszteség. Azt is előírják, 12 hónapos ingyenes karbantartás. Azonban a vevőnek kell győződjön meg róla, hogy az elemek visszatértek az eredeti állapot.
Kérjük, olvassa el az egész oldalt alaposan, mielőtt vásárolni! Szem : Jelezni Cross Stitch Cím : Deco Lady 2 : A M&W E-kereskedelem, Inc . A vevőnek vissza kell a termék az eredeti feltételek nekünk pedig fel kell tüntetni a szállítási költségeket, a megtérülést. A vevő felelős a szállítási díjak vissza az elemeket. A Taobao bolt eladta az elmúlt években az ezer keresztszemes készlet, amely egyes ügyfelek tegye a kész művek velünk az Interneten keresztül, ez csak egy része. A vevőnek vissza kell a termék az eredeti feltételek nekünk pedig fel kell tüntetni a szállítási költségeket, a megtérülést. Nem fél öltés, vagy vissza varrás. Ez egy új, bontatlan teljes JELEZNI crossstitch kit " című Deco Lady 2 . Amint megkapjuk a tételeket, majd megjavítja, vagy kicseréli őket AZONNAL. Amennyiben az áru sérült vagy elveszett, amikor visszatért, a vevő feladata lesz az ilyen kár vagy veszteség, mi meg nem adja a vevő a teljes vételárat. Kérem, hagyja el a pozitív visszajelzést, 5 csillag, ha teljesülnek a tételek vagy szolgáltatások. Mielőtt visszatért a elemek, kérjük, erősítse meg a feladó, illetve a logisztikai módszer velünk. Mi visszatérítjük önnek ha visszatér a tételek számított 15 napon belül a számla tételek bármely okból. Meg fogjuk küldeni a tételeket, 3 napon belül, ha a kifizetés megtörtént. Vásárló kérheti a cserét követő 15 napon belül a számlát a terméket. Háló : 240w x 300h Méret : 17" x 21" (43. Amikor megrendelését, kérjük válasszon egy szállítási módot, majd fizetni a rendje, beleértve a szállítási díjat. Ha bármely része van szükség, ki kell cserélni, a vevő is meg kell fizetni a költségeit, az egyes részeket ki kell cserélni. Mindent megteszünk, hogy szolgálja az ügyfelek a legjobb, amit lehet. Kérjük, vegye figyelembe, hogy a vásárlók vagy a felelős minden további, vám, díjak, közvetítői díjak, illetékek, valamint az adót az importáló maga az ország. A szállítási költség nem tartalmaz semmilyen vonatkozó adókat, valamint a vásárlók felelős vámok. Után a tárgyakat, hogy a logisztikai cégnek, kérjük, küldje el nekünk a nyomon követési számot. Mi mindent megteszünk, hogy oldja meg a problémákat, s az ön számára a legjobb ügyfélszolgálat.4 cm) Színek : 60 (feltérképezték a DMC fogselymet); használja szilárd fogselymet színek, Minden öltés teljes Háló." Tartalmazza a készlet, vagy : fehér színű, 14 count Aida x-szem szövet, Fekete & Fehér PDF Minta táblázat Szimbólumok, színkódolt szál paletta, valamint a fogselyem leválasztó presorted 6 szál pamut hímzett selymet, tűt, teljes, angol nyelvű utasításokat ~ Minden, ami kell, hogy befejezzük ezt a Cross Stitch projekt!
Ez a cross stitch fejeztem be az előadást. Kínálunk az 1 hónapos ingyenes csere. Nem fogjuk visszatérítés a szállítási díjak visszautasította szállítást. Az elégedettség, pozitív visszajelzések nagyon fontosak számunkra. Ezek a további díjak lehetnek gyűjtött a szállítás ideje.

Cross Stitch Szövet CT száma:
14CT
Mintázat Típusa:
Portré
Anyag:
100% Pamut
Típus:
Csomag
Stílus:
Amerikai Stílus
Használat:
Festmények
Keret:
No
Márka Név:
Ankicoleman Minták
Vászon Csomagolási Módszer:
Hajtogatott
Külső Csomagolás:
PVC
Szövet Típus:
Pamut
Használat:
Háztartási Essentials/Dekoráció

Vevő választása..