• Új
Háztartási rozsdamentes acélból készült Szerszám a CNC megmunkálás
zoom_in

Háztartási rozsdamentes acélból készült Szerszám a CNC megmunkálás

HUF 810.00

Összeg
check A megrendeléshez hozzáférhető formában

A CNC CNC Megmunkáló áll a Számítógép-Numerikus vezérlésű. SMARTTECH design fektetett a fejlett technológiák, valamint a magasan képzett munkaerő.
Figyelem :
Kérjük, ne fizessen mielőtt árajánlatot . A fejlesztő csapat nőtt, nem csak a dolgozók száma, hanem a jelentős készség, alap.
Az SLA nyomdagépek :
Az SLS nyomdagépek :
Mi CNC megmunkálási folyamat ?
CNC Megmunkálási folyamat használják a feldolgozóipari ágazat, amely magában foglalja a számítógép használatát, hogy ellenőrizzék szerszámgép. CNC Megmunkálás előállításához használt a sok bonyolult háromdimenziós alakzatok., amely a legtöbb szakmai relatív szolgáltatások az ügyfelek számára a világ minden tájáról. Mert a pontosság lehetséges, CNC Megmunkálás, ez a folyamat képes összetett alakzatok, hogy szinte lehetetlen elérni a kézi megmunkálás.
Kérjük, válasszon egy érdeklődési terület a SMARTTECH szolgáltatások felsorolt kategóriák.Ha bármilyen kérdése van,kérjük, forduljon hozzánk e-mailben
E-mail : sales3(a)smartmoldtech. CNC megmunkálás, a számítógép-ellenőrzési pontos helymeghatározás sebesség. Természetesen ugyanez igaz a, mint sok fémet, beleértve rozsdamentes acél, alumínium, réz. Eközben vagyunk további fejlődő nemzetközi értékesítési ágak sencsenben Dong Guan. A folyamat pontosabb, mint a kézi megmunkálás, meg lehet ismételni, pontosan ugyanazon a módon újra meg újra. Egy számítógépes program testre szabott egy objektumot, a gépek vannak programozva, a CNC megmunkáló nyelv (az úgynevezett G-kód), amely lényegében irányítja az összes olyan szolgáltatásokat kínál, mint előtolás, koordináció, hely, majd a sebesség. Ez azért van, mert ezek a tulajdonságok, hogy CNC Megmunkáló használják a munkát, hogy szükség van a magas szintű precizitás, vagy nagyon ismétlődő feladatok.
Alatt CNC Megmunkálás, szerszámgép funkciót numerikus vezérlésű. Miután a fordítás befejeződött, az a rész, aztán elmerül kémiai fürdő eltávolítása
a felesleges gyanta.
Sok előnye, hogy segítségével CNC Megmunkálás. Ezek közé tartozik a szakmai idézet szereplők, tervezők, ábra fájl szereplők, valamint számos értékesítési képviselő fluent angol, Japán, francia, stb.
Először egy CAD rajz létre (akár 2 D-s vagy 3 D-s), majd egy kód jön létre, hogy a CNC gépet, meg fogja érteni. CNC megmunkáló használt gyártási mind a fém, illetve műanyag alkatrészek.
A felszínen úgy tűnhet, mint egy normál PC ellenőrzi a gépek, de a számítógép egyedi szoftver vezérlő konzol, amit igazán beállítja a rendszer külön használja a CNC megmunkálás.
A CNC gép center műhely :
Az auto-CNC eszterga munka bolt :
Műanyag szerszámtartó/penész gyártási műhely :
A fröccsöntő műhely :
A fém bélyegzés műhely :
PCB Összeszerelési Folyamat Áttekintése :
A PCBA Műhely :
Rólunk :
SMARTTECH a penész, a fröccsöntés ,CNC Megmunkálási folyamat,fém lyukasztó termék,NYÁK gyártás, valamint gyors prototípus gyártás cég, amely a Hong Kong ágak Shenzhen város Dong Guan város.com skype : smartmoldtech3
www.Ezért kérjük, hogy küldjön nekünk 3 D-s rajz STL/IGS/STP fájlt, majd a termék leírása.

Modell Száma:
CNC megmunkáló rész
Anyag:
Magas Széntartalmú Acél
is_customized:
Yes
Típus:
Szerszám Alkatrészek
maching módszer:
CNC machining
Min tolerancia:
±0,02 mm
elérhető fájl:
IGS/STP
Típus:
fúrás,millimng
ipari felhasználás:
teszt tervezés előtt penész
OEM:
legyen szerint a rajzok
fizetés:
is_customized:
Yes

Vevő választása..