• Kedvezménnyel
  • Új
Tájképek festmény Fox Vadászat Heywood Hardy vadászkutyák Kézzel festett, minőségi
zoom_in

Tájképek festmény Fox Vadászat Heywood Hardy vadászkutyák Kézzel festett, minőségi

HUF 30650.00 35640.00

Összeg
check A megrendeléshez hozzáférhető formában

Gazdaság Express : általában 20-30 nap. Anélkül, hogy strenched vagy keretezve. Más szállítási módot.
Visszatérítés 1. Akkor csak meg kell, hogy küldje el nekünk az érdekelt képet, majd szólj a méret akarsz festeni,akkor intézkedik, a hivatásos művész, hogy fesse meg. Ebben az időben, mi lesz a művész, hogy teljes legyen a kép, majd várjunk a festék száraz. Is, reprodukció, majd egy példányt, néhány fontos képek, vagy egy fényképeit a néhány ember. Ez a festmény, Reprodukció, NEM Eredeti .Található Fujian tartomány Kína 2. Csomag keret nélküli festmény tele lesz a kemény cső, kívül-belül műanyag buborék kívül. Az átvevő a csomag visszatérítjük azonnal. Ha bármilyen probléma van a termékek vagy szolgáltatások, Kérjük, írjon nekünk, mielőtt az elhagyja a negatív visszacsatolás vagy semleges visszajelzést, vagy nyílt vita az oldalon, mi mindent megteszünk, hogy oldja meg a problémát, AZONNAL boldoggá az üzlet. Ez általában 7-10 nap. Kérjük, jelölje meg a megrendelés, ha azt akarod őket. Szállítási Idő = az idő, hogy a hajó a csomag az idő, hogy megkapja a csomagot. Itt a lehetőség, hogy saját kézzel készített remekmű.A hajó festményeit a világ minden tájáról 4. Nem a szaporodás néz ki, mint az eredeti? A Jacky Galéria a reprodukciók, kézzel készített. Mi is kaphatunk nyugati unió, illetve más fizetési, kérjük, forduljon hozzánk a részletekért. Vevő felelős a szállítási megfelelő csomagot. Azt vizsgáljuk, hogy az működik, hogy megszerezzék nagyon óvatosan. Amikor megkapják a csomagot?
Feldolgozási Idő = az idő, megkaptuk a parancsot, hogy az idő kezdjük, hogy a hajó a megrendelést.
Üdv Jacky Gallery Termék részletek Neve : Fox Vadászat Tájolása : fekvő Méret : Mint a fent felsorolt opciók(1 Inch=2,54 cm). Az olaj festmények általában kézzel festett reprodukciók. Példa az elkészült festmény Fizetési kapunk Esrow, valamint bankkártyás fizetés esetén alapértelmezettként. Minimum idő : 5-10 nap. Kérem, hagyja el a pozitív visszajelzést, 5 csillag, ha teljesülnek a tételek vagy szolgáltatások. Minden teljes visszatérítésre kerül kiadásra, ha a tárgyakat nem tért vissza eredeti állapotát. Arról Visszajelzést, Az elégedettség, pozitív visszajelzések nagyon fontosak számunkra. Ezek a képek által tehetséges művészek, akik párhuzamos művészeti alkotások által a világ legnagyobb mesterek.Foglalkozik festmények 2000 óta 3. 100% - ban Kézzel Festett vászon.
Waterprint művész nevét a kép eltávolításra kerül a kész festmény. Mi a különbség a között, kézzel festett olajképek, az ujjlenyomat? Az ujjlenyomatokat, hogy megtalálja a sok helyen az Interneten, valamint az üzletek csak a nyomtatott képek az eredeti festmény. Az eredeti által jól ismert, elismert művészek, mint Van Gogh, Monet, valamint még sok más. Hagyj minket az üzenetek a részletekért. Reprodukciók lehetővé teszi, hogy saját mása egy remekmű, ami csak megtalálható a világhírű művészeti múzeum. Mit olaj festmény reprodukciók? Olaj festmény reprodukciók, kézzel készült alkotásai eredeti festményt.

Méret (Inch):
24 X 20, 32 X 24, 40 X 30, 48 X 36, 64 X 48
Típus:
Olaj Festmény
Tantárgyak:
Táj
A szépírás, a festészet típus:
Vászon Festmény
A keret mód:
Keret nélküli
Anyag:
Ágynemű
Stílus:
Modern
Keret:
No
Közepes:
Olaj
Támogatási Alap:
Vászon
Formában:
Egyetlen
Technics:
Kézzel Festett
Forma:
téglalap
eredeti:
No
támogatás:
81
Iid:
20861
M:
M3

Vevő választása..